VVS arbejde ved nybyg, reparationer og entrepriser

Aarhus VVS udfører alle opgaver inden for VVS i områderne ved Hinnerup, Galten og Hasselager samt resten af Jylland. Vi rådgiver om modernisering, nybygning, ombygning eller tilbygning.

Vi designer udkast til badeværelser og er projektleder på dit byggeprojekt, hvis du har brug for det.

Vi tager ofte badeværelser i totalentreprise, og holder styr på dine forskellige håndværkere, hvis det er et større renoveringsprojekt, du går i gang med.

VORES VVS ERFARING

Vores erfaring betyder, at vi har styr på selv de mindste detaljer. Uanset hvilken VVS-opgave, du skal have udført hjælper vi dig hurtigt, effektivt og til aftalt tid.

Vores leverandører har kvalitetsprodukter indenfor blandingsbatterier, armaturer, sanitet, og vi er certificeret til det eksklusive VOLA.

Hvad står VVS for? 

VVS står for varme, vand og sanitet, hvilket betyder at en VVS’er arbejder med varme, vand og sanitet og udfører opgaver inde i bygningen. Modsat en blikkenslager der hovedsageligt arbejder med opgaver uden på huset. 

Hvad er VVS arbejde? 

En VVS’er installerer røranlæg til koldt og varmtvandsforsyning og afløbsinstallationer i køkken og badeværelser samt bryggers. En VVS’er udfører arbejde i alle bygningens rum, hvor der er behov for autoriseret hjælp til varme, vand og sanitet. En VVS’er kan bl.a. monterer vaske, toiletter, vandmålere, gasapparater og tilslutte varmeanlæg. Udover at installerer, kan en VVS’er reparerer og vedligeholde alle installationerne. 

Autoriseret VVS installatør 

Der er flere forskellige grunde til, at det anbefales at bruge en autoriseret VVS installatør til installationer i hjemmets køkken, badeværelse, bryggers eller andre steder i bygningen. I vådrum findes der eksempelvis mange regler og krav der skal leves op til, hvilket vores VVS’ere kender alt til og derfor en god ide at få en professionel ind over VVS-projektet. Desuden sikrer brug af en autoriseret VVS’er også din egen sikkerhed. Der findes en masse regler og lovkrav om udførelse af VVS og hvis de brydes, kan det komme til at koste dig dyrt. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud af dine VVS opgaver. Vi laver det hele lige fra nybyg til reparationer, renovering og entrepriser. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og tilbyder service til både private og erhverv. 

Udskiftning af sanitet

Dine regninger til vand og varme er afhængige af om du har vedligeholdt dine vvs-installationer. En vandhane, der drypper, kan koste dig mange penge, hvis du ikke får skiftet pakning.

Det kan også koste tusindvis af kroner om måneden på vandregningen, hvis et toilet løber. Sanitet, der er gået itu, bør udskiftes, ofte kan du få moderne og tidssvarende modeller, der også sparer på vandforbruget.

FÅ ET TILBUD PÅ VVS ARBEJDE 

Få et godt tilbud fra os på moderne sanitet. Du får forbrugergaranti og hurtig professionel installation, når du bruger os. Det en del af vores service, at vi tager det gamle sanitet med, når vi er færdige.

Vores mange servicevogne er altid i nærheden af dig, så vi kan rykke hurtigt ud, hvis du har et akut problem. Både hvis du har vand, der løber, når det ikke skal eller omvendt.

Vand- og rørinstallationer med rådgivning

Aarhus VVS udfører alle former for vand- og rørinstallationer. Vi arbejder mest i press-rør, idet det er tidsbesparende og særdeles holdbart. Dine vandinstallationer altid skal udføres af en autoriseret VVS-mand.

En vandinstallation, der er defekt eller sat forkert op, kan koste dyrt på vand- eller varmeregningen. Forsikringen dækker ikke eventuelle skader hvis uautoriserede personer har stået for installationen.

VI UNDERSØGER OM DU KAN SPARE PENGE VED VVS TJEK

Vi gennemgår dine vandinstallationer, og undersøger, om der er penge at spare ved at omlægge til et andet varmesystem. Vi kan udskifte til nye installationer og rådgive om udskiftning til moderne og energibesparende sanitet.

Har du fx ikke så meget tryk på vandet i din bruser men et almindeligt tryk på vandet i din håndvask, skyldes det formentlig, at bruseren skal skiftes ud pga. kalk.

Hvis vandtrykket heller ikke er det bedste på badeværelset i overetagen kan det også skyldes, at dine rør er for gamle og underdimensionerede til den moderne families behov.

Lad os tjekke dine vandrør

Sprængte vandrør kan ikke altid ses, og dermed er der fare for, de bliver glemt. Dette kan koste dit budget mange penge, for selv et mindre læk kan være bekosteligt.

Prøv at slukke for alt vand i huset og undersøg, om din vandmåler flytter sig. Hvis det er tilfældet, har du måske et læk under dit badeværelses- eller klinkegulv?

UNDGÅ VARMETAB

Rør til radiatorer og/eller varmt brugsvand er ofte isoleret med blot 30 mm isolering eller mindre. Det kan medføre varmetab, og du skal overveje at få efterisoleret dine rør.

Vi tjekker dine rør og ventiler samt eventuelle snavssamlere og giver anbefalinger til efterisolering og korrekte indstillinger af ventiler. Vi fræser og støber også rør i vægge og gulve, så du helt undgår synlige rør.

Hej Kaj

Brok kan man jo altid komme af med – alle steder og til alle mennesker. Men ros hvornår kommer den: Den kommer nu. Vandlåsen fungerer perfekt nu, det er lang tid siden fruen har sunget så længe i badet. Tak for god service og hurtig betjening i hele forløbet. Vi har været meget tilfredse. Jeg ved hvem jeg skal ringe til næste gang der er problemer hos os. Og har også anbefalet Jer til alle vores naboer: Super service

Mvh. Arvid, januar 2017

Kontakt til Aarhus VVS

Arbejdskort udarbejdes

Forhandling på plads

Aarhus VVS på opgaven

Overvejer du at modernisere dit badeværelse eller vil du totalrenovere? Vi har masser af inspiration til en optimal udnyttelse af de eksisterende rammer eller til ændringer, hvis du ønsker det. Aarhus VVS er den rette samarbejdspartner uanset om opgaven er lille eller stor. Kontakt os for yderligere, vi rådgiver, giver tilbud og leverer altid til tiden.