Entrepriser og fag-entrepriser

Aarhus VVS har stor erfaring med tilbudsgivning til forskellige brancher og entrepriseforretninger.

VORES EKSPERTISE

Vores ekspertise dækker mange områder, og vores virksomhed har solid erfaring med meget store opgaver, hvor vi har kontrakt på fagentrepriser.

Vi samarbejder med hele byggeindustrien og med både offentlige og private bygherrer.

Vores professionelle relationer omfatter en bred vifte af byggebranchens aktører som arkitekter, ingeniører, entreprenører, bygherrer og andre interessenter i privat og offentlig regi.

Vi er byggebranchens professionelle vvs-partner – vi tilbyder moderne vvs-løsninger og uforpligtende tilbud på fagentrepriser.

Erfaring fra byggebranchen

Vi har erfaring med modulbyggeri, og vi har for nyligt udført eksklusive badeværelser i arkitekttegnede boligblokke på havnen i Aarhus.

Vores faste medarbejderstab udfører dele af opgaven på modulfabrikken, inden disse sendes af sted rundt i Danmark og til udlandet.

Vi har langvarige relationer til mange af vores samarbejdspartnere, der viser os og vores leveringsevne tillid.

GARANTERET HØJ KVALITET

Når du bruger os som samarbejdspartner, er du garanteret en fagligt højt kvalificeret stab til at udføre VVS- og blikkenslageropgaverne, hvilket sikrer effektivisering og optimering af arbejdsgange og byggeproces.

Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet til aftalt tid og til aftalt pris.

Ring til os og få en uforpligtende snak, hvis I har både små og store byggeplaner, vi klarer opgaven til din fulde tilfredshed.

Ring til os og få en uforpligtende snak, hvis I har både små og store byggeplaner, vi klarer opgaven til din fulde tilfredshed.