Mød Direktør Kaj Dahl Andersen

Det er en tillidserklæring at få håndværkere ind i huset.

Men at man ligefrem kan blive så glad for sin håndværker, at man også beder håndværkeren passe blomsterne og se til huset, mens man er bortrejst, det lyder utroligt.

Men det er faktisk sket for direktør Kaj Dahl Andersen, og det siger noget om Kaj.

TILLID OG TROVÆRDIGHED

Den høje grad af tillid, som Kaj vises fra kundernes side, og den troværdighed, han har opbygget omkring sin virksomhed i Auning, har han taget med sig i Aarhus VVS.

Kaj og hans familie har solide rødder på Djursland, hvor hans andet firma Blik & VVS Kaj Dahl Andersen (Auning Blikkenslagerforretning) ligger.

Det er herfra Kajs verden går, og hans familiemæssige baggrund med fire brødre og en søster har betydet utrolig meget for Kaj personligt, men også som forretningsmand, grundlægger af egen virksomhed og direktør for to firmaer.

Det ene firma i Auning med mere end 40 ansatte 30 år efter starten. Kaj havde ikke meget fidus til skolen og var egentlig parat til at forlade skolen efter 8. klasse. Han begyndte dog i 9., men efter et par måneder i det stillesiddende skolemiljø, gik han ud ad døren og kom i lære.

STARTEN PÅ KARRIEREN

Det blev starten til Kajs karriere inden for VVS-branchen. Kajs kompetencer spænder vidt, og han har – foruden at stå for det håndværksmæssige – også designet mange lækre badeværelser for kunder, der ikke selv havde gjort sig tanker om, hvordan de gerne ville have det.

En gang skulle Kaj skifte sanitet på et badeværelse, men endte med at komme med ideer til, hvordan resten af huset kunne designes og bygges om… Så hvis nogen mener, at ”køkkenet er husets hjerte”, vil vi i Aarhus VVS godt udfordre det ordsprog.

”De gode solide familiemæssige værdier, de gennemsyrer også min ledelsesform.

En aftale er en aftale og der skal være ordentlighed, ” fortæller Kaj. ”Det er nemt nok at finde kunder, men de skal også gerne komme igen. Og ansigtet udadtil er mine medarbejdere.

De skal have en stor del af æren for, at det er gået godt. De er rygraden i firmaet.”

De grundlæggende værdier betyder bl.a. at Kaj står fast på åbenhed og en flad struktur i firmaet.

HANS DØR ER ALTID ÅBEN

Hans dør er altid åben, hvis en medarbejder har brug for en personlig samtale eller en snak.

Kaj har stor forståelse for, at medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen har indflydelse på det private og omvendt.

Derfor er han også glad for, at mange medarbejdere har valgt at blive i firmaet i en længere årrække.

Men udvikling skal der til, så Kaj anser det også for en del af firmaets sociale ansvar at optage lærlinge og give dem mulighed for den gode uddannelse, som han selv fik i sin tid.

Aarhus VVS er et godt valg, når du ønsker en samarbejdspartner inden for vvs, grøn energi og blikkenslagerarbejde. Vi lægger vægt på kundetilfredshed, vi er kvalitetsbevidste og konkurrencedygtige.