Servicepartner for boligforeninger

Aarhus VVS klarer alle serviceopgaver i boligforeninger, andels- eller ejerforeninger.

Vi tilbyder en fast og attraktiv serviceaftale, hvor en af fordelene er vores korte responstider. Vi har et dedikeret team, der yder service i boligforeninger, og som har erfaring med denne type opgaver. I boligforeninger arbejder vi i mange forskellige private hjem, og vores personale har forståelse og respekt for denne opgave.

FAST SERVICEAFTALE

En fast serviceaftale betyder, at vi tager hånd om jeres VVS- og varmesystemer, inden der opstår omkostningskrævende problemer.

Så risikerer beboerne ikke at få ekstraregninger pga. løbende toiletter eller dryppende vandhaner.

 

RÅDGIVNING OG SERVICE

Aarhus VVS vejleder om energi og optimering af jeres løsninger.

Har boligforeningen installeret grøn energi som varmekilde, er vores personale uddannet til at vejlede om energi og optimering af jeres løsninger.

Med en fast serviceaftale tjekker vi kompressorerne på boligforeningens varmepumper og renser snavssamlerne for at beskytte de følsomme komponenter.

Hvis hele boligblokke har brug for renovering eller totalrenovering giver vi gerne et uforpligtende tilbud på totalentreprisen på VVS-opgaver samt badeværelser, køkken og bryggersrenoveringer og ombygninger.

Ring til os og hør mere om vores faste serviceaftaler til boligforeninger, det betaler sig. Vores serviceaftaler med boligforeninger gælder 24-7-365. Hvis uheldet er ude efter kl. 16.00, har vi faste og fair takster.