Få råd om boligopvarmning

Hvis ikke du kan varme din bolig ordentligt op, kan hyggen hurtigt forsvinde.

Har du tjekket for nylig om radiatorerne er korrekt dimensionerede, om ventilerne til radiatorer eller gulvvarmen er indstillet forkert eller er dine installationer til varme simpelthen forældede?

Det kan på flere måder give kolde fødder, og det kan koste dig dyrt i unødige vand- og varmeregninger. Vi rådgiver dig om de bedste løsninger til at opvarme dit hjem.

 

VI VED ALT OM VARMEKILDER

Vi ved alt om varmekilder, og forskellige typer installationer til opvarmning.

Vil du skifte dine el-radiatorer? Kigger du efter komfortabel gulvvarme? Er dine radiatorer måske ikke dimensioneret til din varmekilde?

Med et servicetjek på din gulvvarme eller dine radiatorer, kan du spare penge. Brug os som rådgiver og sparringspartner, hvis du er på udkig efter nye løsninger til opvarmning af din bolig.

Energikilder og varmeinstallationer

Hos Aarhus VVS har vi ekspertisen til at rådgive dig om, hvilken energikilde, der er optimal for netop din bolig.

Vi vurderer boligens isoleringsgrad, boligens alder, nuværende installationer, muligheder for alternative energikilder mv.

ÆRLIG RÅDGIVNING

Vi kender til alle moderne løsninger inden for opvarmning bl.a. fjernvarme, oliefyr, grønne energikilder fx jordvarme og pillefyr.

Uanset hvilke ønsker du har til din boligopvarmning, så giver vi en ærlig rådgivning ud fra vores mangeårige erfaring.

Gulvvarme til din bolig

En gængs opvarmningsform på fx badeværelser er gulvvarme, som opvarmer de ellers kolde fliser.

Gulvvarmen hæver komforten både optisk og praktisk. Det er derfor ikke uden grund, at gulvvarmen efterhånden er blevet et meget populært varmesystem i private boliger.

FÅ GOD JÆVN VARME

Med gulvvarme får du en god jævn varme, stor komfort og et behageligt indeklima i boligen. Den lave driftstemperatur betyder desuden, at du kan vælge grønne energikilder til opvarmning.

Samtidig er det nemt at indrette dit hjem med den skjulte gulvvarme. Der er forskellige hensyn at tage alt efter, hvor velisoleret din bolig er.

Vi rådgiver dig til den bedste løsning uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning eller renovering af din bolig.

Vi rådgiver, forhandler og monterer din radiator

Nogle synes, at radiatorer fylder og ikke pynter i boligen, men nutidige radiatorer fylder meget lidt i et rum, selvom de kan varme mange m2 op.

En moderne radiator er en både smart og effektiv opvarmningsform. Samtidig er vi er gode til at placere rørene hensigtsmæssigt.

Radiatorer har gennem tiden været strategisk placeret under eller ved vinduer, hvor der kunne forekomme træk. Det er helt bevidst, og netop for at modvirke træk. Samtidig giver radiatorer en god og velfordelt varme i huset såvel som i kroppen.

UNDGÅ AT SMIDE PENGE UD AF VINDUET

Du kan vælge en moderne type radiator med høj ydelse i klassisk design, hvis du bor i en herskabsvilla, ligesom den helt stramme moderne arkitektur kan matches af lækre nye radiatorer i dit yndlingslook.

Aarhus VVS rådgiver om, hvad der er bedst til din bolig, og vi forhandler og monterer de fleste radiatortyper.

Står dine ventiler forkert, kan du også risikere at smide mange penge lige ud ad vinduet. Lad os servicetjekke dine ventiler og få optimeret dit varmeforbrug.

Kontakt til Aarhus VVS

Arbejdskort udarbejdes

Forhandling på plads

Aarhus VVS på opgaven

Kontakt os og få rådgivning om det optimale varmesystem til netop din bolig