Mød medarbejderne

Medarbejder direktør Kaj Dahl Andersen hos Aarhus VVS

Direktør Kaj Dahl Andersen

Vores direktør Kaj er født og opvokset i Auning, hvor han i 1986 grundlagde Auning blikkenslagerforretning, som han stadig er indehaver af. Kaj er selv uddannet VVS-installatør og blikkenslager.

Foruden Aarhus VVS’ 10 fastansatte medarbejdere har Kaj godt 40 medarbejdere i sin 2 andre VVS-firmaer – Jysk Blik & VVS, Randers og Blik & VVS i Auning.

Kaj håndterer vores spjældsager og blikkenslagerarbejde og er også ofte ude og besigtige, før der gives tilbud på en større opgave.

”De gode solide familiemæssige værdier gennemsyrer også min ledelsesform.

En aftale er en aftale og der skal være ordentlighed, ” siger Kaj om at drive virksomhed. Kunderne skal være tilfredse, så de kommer igen.

”Ansigtet udadtil er mine medarbejdere. De skal have en stor del af æren for, at det er gået godt. De er rygraden i firmaet.”

Du kan møde Kaj i en portrætartikel lige her.

Dagligleder Lars Dahl Andersen

Aarhus VVS’ daglig leder Lars er fra 1975-78 oprindelig uddannet tømrer i Auning Tømrerforretning.

Efter endt håndværkeruddannelse blev Lars kontaktet af sin bror, Kaj Dahl Andersen, der netop havde startet for sig selv inden for VVS og blik i Auning.

Kaj havde brug for en ekstra hånd, og Lars trådte til som arbejdsmand. De første år varetog Lars de grovere opgaver som at skære riller i vægge til rør.

Kaj så muligheder i firmaet i forhold til Lars’ kompetencer som tømrer og efter et par år som arbejdsmand, fik Lars sit eget projekt. For at få papir på sine nye kompetencer valgte Lars i 1995 at gå i voksenlære som VVS-montør.

Fra 1997 til 2009 var Lars svend i Auning Blikkenslagerforretning.

Fra 2009 tilbød Kaj sin bror at blive entrepriseleder, da virksomheden voksede succesfuldt og måtte udvides.

I dag er Lars entrepriseleder i Aarhus VVS, hvor han varetager tilbudsgivning, får sat arbejdet i gang, og sørger for byggemøder og indkøber materialer til de forskellige opgaver.

Lars og Kaj er gode til at skille arbejde og fritid, så arbejdsmæssigt betyder slægtskabet ikke noget i det daglige, bortset fra en vis lighed på smilet og udseendet.

Medarbejder Lars hos Aarhus VVS

Overmontør Flemming Brülle

Flemming Brülle er vores overmontør og faglig ansvarlig for svendene.

Flemming har siden 1987 været montør i det af Kaj Dahl Andersen nu opkøbte firma Aarhus VVS Center. Fra 1981-1985 var Flemming Brülle i lære, og han har en bred håndværksmæssig uddannelse som VVS-mand, blikkenslager, smed og svejser.

Flemming tog således to håndværksmæssige uddannelser på en gang. Flemming sidder især med spjældarbejde, men er også ansvarlig for vores service i bl.a. boligforeninger, som er hans særlige kompetence-område.

Det er en fordel som overmontør selv at have været ude i marken og have stået i de forskellige situationer, der kan opstå, når man varetager VVS-opgaver.

Flemming er således back up for svendene, der er ude på selvstændige opgaver.

Flemming har overblikket og erfaring med at betjene ejendommene hos vores boligforenings-kunder.

Økonomichef Line Birch

Line har været hos Aarhus VVS siden oktober 2019, hvor hun har ansvaret for økonomien og regnskabet.

Line har en HD i Regnskab og revision, og har arbejdet 10 år hos en revisor som assistent.

Inden Line kom til os her i Aarhus, var hun ansat som bogholder i en virksomhed i Randers.

Kontorassistent Lise Boje

Lise er firmaets blæksprutte og har været ansat hos BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S siden 2015, hvor hun har ansvaret for en række all-round kontoropgaver, bl.a. også opgaver af markedsføringsmæssig karakter.

Det indebærer fx vedligeholdelse af hjemmesiden ligesom Lise gerne tager fotos af de mange store projekter, som BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S har udført.

Før hun kom til os her i Auning, var hun ansat hos et Rådgivende ingeniørfirma, der udarbejder tilsynsrapporter og energimærkning.

Et afbræk i 2008 var ansættelse i et ejendomsmæglerfirma, hvor Lise fik opsamlet erfaring med diverse kommunikationsmæssige redskaber, bl.a. fotografering, skitsetegning og annoncering.