Ønsker du nyt badeværelse?

Hos Aarhus VVS rådgiver og designer vi både ombygnings- og nybygningsprojekter.

FÅ DIT DRØMME BADEVÆRELSE

Med os ved hånden bliver dit drømmebadeværelse en realitet, uden at det bliver uoverskueligt for dig.

En totalrenovering kræver opmærksomhed på mange detaljer i processen, men vi har overblikket og erfaringen.

Vi er desuden leverandør i alle produkter fra almindelige blandingsbatterier til de mest eksklusive produkter, så vi kan skaffe og rådgive om al slags sanitet.

Overvejelser du skal gøre dig

Før du kan gå i gang med renovering af dit badeværelse, bør du undersøge flere ting, og god rådgivning kan spare jer for tid og ærgelser.

  Bruseniche eller badekar eller begge dele

  Håndvask – eller dobbelt håndvask – og blandingsbatterier

  Toilet – moderne kan fås med hygiejnisk douche

  Skabe, klinker og fliser

  Gulvvarme eller radiator

 

Modernisering/fornyelse eller totalrenovering af badeværelse? Hvad skal jeg vælge?

Der kan være mange grunde til, at en modernisering eller måske endda en totalrenovering af dit badeværelse er blevet aktuelt for dig. Men kan det betale sig at renovere i stedet for at fornye?

Dit badeværelses levetid afhænger af forskellige faktorer, bl.a. af hvordan det blev lavet ved seneste renovering, belastning (f.eks. om der er en brusekabine, eller om brusebadet er direkte ned på dine fliser) samt materialernes kvalitet.

Er du fint tilfreds med badeværelsets store flader, såsom vægge, lofter og gulve, og er dine installationer i god stand, kan du give rummet et helt nyt udtryk ved blot at opgradere armaturer og sanitet samt møbler.

Er en modernisering af dit badeværelse ikke nok, kan en del- eller totalrenovering i stedet være løsningen. Her designer du et helt nyt badeværelse efter dine ønsker, med alt hvad det indebærer af materialevalg og indretning.

De tekniske installationer, såsom vand, afløb og el, skiftes ud og forbedres, hvorved du får et helt nyt badeværelse.

Har du gjort dig tanker om en fornyelse af dit badeværelse eller måske en totalrenovering, står vi hos Aarhus VVS klar med god inspiration og kompetent vejledning til ændringer eller til optimal udnyttelse af nuværende rammer.

Er det en totalrenovering, der skal til, tager vi gerne dit badeværelse i totalentreprise og holder styr på de forskellige håndværkere, der udfører opgaverne. Uanset størrelse varetager vi med glæde dit projekt.

Hvordan vælger man stil og indretning?

Det kan være en udfordring at vælge, hvordan dit badeværelse skal se ud, men heldigvis er der gode tips at hente.

Uanset om du skal have foretaget en fornyelse eller et større renoveringsprojekt, bør du starte med at tegne rummet i et tegneprogram, hvor du kan få en fornemmelse af, hvor meget de forskellige sanitære installationer kommer til at fylde i forhold til hinanden.

Et andet tip til indretningen er at tænke i pladsbesparing, så du opnår størst muligt gulvplads. Du kan f.eks. vælge et væghængt toilet og indbyggede skabe.

Du bør også have funktionalitet i tankerne. Placér de hyppigst anvendte funktioner som toilet og vask tættest på døren. Bruser og badekar må derimod godt installeres længere inde i rummet.

Når det gælder valg af stil, bør du bestemme, om du vil holde dig til et enkelt look, eller om der skal opsættes farvede eller mønstrede fliser.

Er det sidste tilfældet, bør du låne nogle fliser med hjem for at tjekke, om farven og mønstret passer ind i dit badeværelse.

Hvad skal man overveje inden igangsættelse af renovering?

Er løsningen at renovere, er der nogle ting, du skal sørge for at få afklaret inden projektets start:

  • Hvor stort et budget har du?
  • Skal du tegne en forsikring over renoveringen?
  • Skal loftsbeklædningen udskiftes?
  • Skal dit gulv udskiftes?
  • Har du behov for gulvvarme?
  • Hvordan skal indretningen se ud?
  • Hvilke materialer skal der bruges?
  • Hvilken stil ønsker du?

Hvad kan en VVS’er hjælpe med?

En VVS’er kan rådgive dig om udskiftning af sanitet til mere moderne og energibesparende løsninger samt varetage alle opgaver vedrørende vand- og rørinstallationer.

Med en autoriseret VVS’er bliver alt på badeværelset installeret korrekt, hvilket sikrer dig mod defekte eller forkert opsatte installationer, der ellers ville koste din pengepung dyrt.

Hvordan begynder jeg renoveringsplanlægning?

I et renoveringsprojekt er der mange forskellige fagområder involveret, og det kan være ganske udfordrende selv at koordinere disse.

Derfor vælger størstedelen, som renoverer badeværelse, at gøre brug af en entreprenør, der kan varetage projektet.

At vide, at du ikke står alene med den krævende planlægning og koordination, vil gøre det hele mere trygt og overskueligt for dig.

Vi rådgiver dig hele vejen

Aarhus VVS rådgiver dig om, hvad der fungerer mest hensigtsmæssig på badeværelset, og hvad I på lang sigt vil blive tilfredse med.

Vi rådgiver om sanitet, for håndvask og toilet er vigtige elementer i bestræbelserne på at få dit nye badeværelse til at blive midtpunkt for hele familiens velvære.

VORES ERFARING

Vi har renoveret og ombygget badeværelser for private gennem mere end 25 år.

Mange af vores medarbejdere har været her lige så længe, som firmaet har eksisteret.

TÆT SAMARBEJDE

Vi samarbejder med entreprenører, og har erfaring i at projektere badeværelser i nye ejendomme, herunder også etageejendomme.

Vi har stor erfaring med at rådgive omkring totalrenovering af huse og i særdelehed om renovering og nybygning af badeværelser.

Vælger du os som samarbejdspartner, vil vi gerne være hovedentreprenør på dit renoveringsprojekt, stort eller småt.

Det er din forsikring for at alt går gnidningsløst.

Hør mere om vores erfaring med design, sparring og rådgivning ved modernisering eller totalrenovering af badeværelse.