​Telefon:​ 40 25 25 65

Mandag til Torsdag: kl. 7:00 - 16:00

Fredag kl. 7:00 - 15:00

​Gulvvarme i huset eller på badeværelset

​Hos Aarhus VVS ApS har vi installeret, vedligeholdt og repareret gulvvarme i over 30 år. Vi har base i Risskov i Aarhus, hvorfra vi kører mange andre steder hen i landet for at lave gulvvarme for især husejere.

Behageligt indeklima og god komfort med gulvvarme

​Vi kan installere gulvvarme i hele huset, men vi kan også nøjes med for eksempel badeværelset eller stuen. Det er yderst fordelagtigt at få det installeret i badeværelset, når del alligevel skal moderniseres eller udskiftes. På samme måde kan det være fordelagtigt at få lagt i stuen, hvis gulvet alligevel skal udskiftes.

Gulvvarme giver stor komfort i dagligdagen, især på badeværelset, hvor du ofte har bare tæer. Derfor er det ikke uden grund, at gulvvarmesystemer er blevet en af de mest populære former for opvarmning af boliger. 

Dertil kommer, at det er billigere med et gulvvarmesystem end traditionelle radiatorer. Det er endvidere en sidegevinst, at det ikke tager plads, og at du kan stille møblerne, som det passer dig.

Ring for at få en drøftelse om varmeløsninger

​Tag gerne en drøftelse med os om dit behov for opvarmning af dit hus. Vi kan samtidig rådgive og vejlede dig til den rette løsning for dig, dit hus og din økonomi. Vi benytter gerne vores lange erfaring til at hjælpe dig med at bevare overblikket, når du skal have gulvvarme. 

Du kan ringe til os hos Aarhus VVS ApS for at aftale nærmere på telefon 40 10 44 89. Du kan naturligvis også skrive til vores e-mail, som er info@aarhusvvs.nu.​

Firma & CVR​

​Aarhus VVS A/S

CVR: ​34600708

Lystrupvej 21B,

8240 Risskov

Afdeling i Auning 

Auning Blikkenslagerforretning

Vestergade 46E, 8963 Auning

Telefon: 86 48 41 72

E-mail: lb@auningblik.dk

Website: www.auningblik.dk​

Kontakt os

Telefon: 40 25 25 65

Telefon: 86 25 25 36

E-mail: vvs@aarhusvvs.dk