​Telefon:​ 40 25 25 65

Mandag til Torsdag: kl. 7:00 - 16:00

Fredag kl. 7:00 - 15:00

Nyt badeværelse til private eller i fagentreprise​

​Hos Aarhus VVS ApS i Risskov i Aarhus kan vi renovere eller lave et helt nyt badeværelse i din bolig. Vi samarbejder også gerne med små og store byggefirmaer, hvor vi inden for et aftalt budget kan få dine ønsker og de tekniske udfordringer til at gå op i en højere enhed. 

Mange af vores kunder er dog boligejere, som ønsker et nyt badeværelse, fordi det gamle er blevet kedeligt, umoderne og uhensigtsmæssigt.

Vi forhandler kvalitetsprodukter til et nyt badeværelse

​Vi forhandler mange kvalitetsprodukter inden for elementer, sanitet og inventar til badeværelser. Og vi kan med vores lange erfaring rådgive og vejlede dig, så du nemmere kan overskue de mange faktorer, som skal vurderes, hvis du skal have et nyt badeværelse.

De fleste ældre badeværelser er indrettet til anden brug. Ofte er de små, måske er der et klodset badekar, og badeværelserne er normalt kendetegnet ved, at der ikke er skabe, skuffer og stikkontakter.

Tidligere ordnede man sin makeup i soveværelset, men i dag tørrer man gerne hår og lægger makeup på badeværelset. Derfor er fokus ved et nyt badeværelse ofte, at det skal være praktisk, funktionelt og rummeligt. I enkelte tilfælde kan det blive nødvendigt at flytte en væg, hvis det er muligt.

Få et skræddersyet tilbud på en modernisering

​Kontakt os gerne på telefon 40 10 44 86 eller på e-mail info@aarhusvvs.nu, så vi kan få en uforpligtende snak om dine behov og ønsker til et nyt badeværelse. Vi udarbejder gerne et tilbud, som er skræddersyet til dine behov.

​​

Firma & CVR​

​Aarhus VVS A/S

CVR: ​34600708

Lystrupvej 21B,

8240 Risskov

Afdeling i Auning 

Auning Blikkenslagerforretning

Vestergade 46E, 8963 Auning

Telefon: 86 48 41 72

E-mail: lb@auningblik.dk

Website: www.auningblik.dk​

Kontakt os

Telefon: 40 25 25 65

Telefon: 86 25 25 36

E-mail: vvs@aarhusvvs.dk