​Telefon:​ 40 25 25 65

Mandag til Torsdag: kl. 7:00 - 16:00

Fredag kl. 7:00 - 15:00

Blikkenslager til alt i zink, kobber eller perform​

​Hos Aarhus VVS ApS i Risskov i Aarhus har vi dygtige blikkenslagere kan forberede både simpelt og udfordrende blikarbejde. En af de mere specielle opgaver for os som blikkenslager var for eksempel, da vi skulle lave en kobberbelægning på en bar i en container samt lægge ny kobber beklædning på tårnet på hovedbygningen på Godsbanen i Århus.

Vi afgiver meget gerne et tilbud til dig for at få en blikkenslager til at specialfremstille dele til dit hus.

Tagrender, skotrender og nedløbsrør af en blikkenslager

​Vores blikkenslager laver alle former for tagrender i forskellige udformninger i kobber, zink eller patineret zink i grå eller sort. Nedløbsrør kan udformes som bajonet knæ, svanehalse og drueknæ. Og skotrender kan samles med blindfalse og med papunderlag for at opnå stor tæthed.

Kviste og skorstensinddækning i zink, kobber og perform

​Vi udfører også skorstensinddækninger i zink, kobber eller perform frem for bly. Inddækningerne udføres i "flugt med tag" eller som trappeløsning. Vi kan endvidere inddække kviste og flunker.

Zinktage udført af blikkenslager ved tagfod og rygning

​Som blikkenslager er vi særligt specialiseret i at lave zinktage med flotte afslutninger ved tagfod og rygning, ligesom vi laver beklædning af stern og vindskede samt underbeklædning. Beklædningerne vil herefter være vedligeholdelsesfrie i mange år. 

Indhent gerne tilbud på alle former for blikarbejde

​Du er velkommen til at kontakte os hos Aarhus VVS ApS, hvis du har brug for en blikkenslager til en ordinær blikopgave eller til en specialopgave. Du kan kontakte os på telefon 40 10 44 86, eller du kan sende os en e-mail på info@aarhusvvs.nu.​

                   blikkenslager

Firma & CVR​

​Aarhus VVS A/S

CVR: ​34600708

Lystrupvej 21B,

8240 Risskov

Afdeling i Auning 

Auning Blikkenslagerforretning

Vestergade 46E, 8963 Auning

Telefon: 86 48 41 72

E-mail: lb@auningblik.dk

Website: www.auningblik.dk​

Kontakt os

Telefon: 40 25 25 65

Telefon: 86 25 25 36

E-mail: vvs@aarhusvvs.dk